Shopping


De winkelgebieden in Sevilla zijn altijd levendig en vol met activiteiten. Je kan er kleding, kunst, leer, cadeau-artikelen en souvenirs kopen. In het historische centrum vind je verschillende straten die afgesloten zijn voor het verkeer (Tetuán en Sierpes) waar je fijn kan snuffelen in traditionele winkeltjes met keramiek, guitaren, flamencokostuums, borduurwerk en in moderne kledingzaken, cd-winkels en zo verder.

In de wijk Los Remedios aan de andere kant van de rivier vind je diverse kleinere boetiekjes en in Nervión – in de buurt van het station Santa Justa – kan je dan weer terecht wanneer je grote warenhuizen zoekt.

Houd je van antiek, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de Alfalfa wijk. Daar tref je een groot aantal antiek- en kunstwinkeltjes. Op donderdag is er in de Calle Feria een antiekmarkt waar je spulletjes kan kopen en verkopen.

Op de Plaza del Duque en de Plaza de La Magdalena zijn de grootste markten van de stad. Ze verkopen er hoofdzakelijk leer en juwelen. Op de markt in Triana vind je alleen keramiek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content