Hoe geraak je er?

VliegtuigSevilla is goed te bereiken per vliegtuig vanuit vrijwel alle Europese hoofdsteden. Verder zijn er dagelijks vluchten vanuit andere Spaanse steden naar Sevilla. Het San Pablo vliegveld ligt 12 kilometer ten noorden van de stad en is goed te bereiken via de E5. Er loopt een bus direct naar het stadscentrum.

Trein
Er rijden dagelijks vijftien hogesnelheidstreinen (AVE) naar Madrid. Die doen er slechts 2,5 uur over en sommigen stoppen ook in Cordoba. De treinen komen aan in het Santa Justa station. Daarnaast lopen er nog verschillende treinen naar alle andere steden in Andalusië en de belangrijkste steden in de rest van Spanje zoals Barcelona, Valencia en Alicante.

Bus
Verschillende bussen rijden tussen Sevilla en andere grotere steden in Spanje. Ook rijden er bussen naar verschillende Europese steden buiten Spanje. Ze vertrekken bij het station aan de Plaza de Armas of bij het Prado Bus Station. Het is niet altijd duidelijk welke bussen van welk station vertrekken. Je kan het beste van tevoren advies vragen bij een toeristenkantoor bij het busstation zelf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content