After 8


De inwoners van Sevilla weten als geen ander hoe ze hun vrije tijd door moeten brengen. In de bars rond de kathedraal kan je rustig een biertje drinken. In Santa Cruz en in de Molina straat kan je uitstekend terecht voor het eerste drankje van de avond.

De rest van de avond en nacht kan je daarna doorbrengen in een van de bars of discotheken in de Betis en Alfalfa straten. Andere plaatsen waar je de hele nacht kan doorzakken zijn de Marqués de Paradas, Julio César en Adriano straten in de buurt van het oude station Plaza de Armas. In de zomer zijn de openluchtbars aan de oevers van de rivier het leukst.

Mensen die liever een bezoekje aan het theater brengen, zullen ook zeker iets naar hun gading vinden in Sevilla. Het Teatro de la Maestranza is één van de beste operahuizen in het land. In Teatro Lope de Vega vinden hoofdzakelijk toneelvoorstellingen plaats en in het Teatro Central kan je terecht voor moderne toneelgenres.

In het Teatro Imperial worden hoofdzakelijk Spaanse uitvoeringen gegeven, zowel toneel als zang. Teatro Municipal Alameda heeft bijzondere aandacht voor kinderen en organiseert jaarlijks het poppen- en marionettenfestival. In het toeristenburea kan je vragen naar El Giraldillo, een gratis uitgaansgids.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content