Après-ski


Sankt Anton biedt heel wat mondain vertier. Beroemdheden zoals de Britse prinsen William en Harry, de voormalige Russische president Vladimir Poetin en Rowan Atkinson (beter bekend als Mister Bean) worden hier geregeld gesignaleerd. Maar de echte party jet set zal je hier niet treffen.

De après-ski biedt voor ieder wat wils. Je hebt een ruime keuze aan bars, stubes, disco’s en nachtclubs. Maar één gelegenheid moet je bezocht hebben: de Mooserwirt is een begrip in Oostenrijk en zelfs ver daarbuiten. Geef je de voorkeur aan een rustige après-ski, dan kan dat in de bars van de hotels.

De après-ski begint al vroeg en gaat voor sommigen de hele nacht door. Tussen het drinken en feesten door kan je heerlijk gaan eten in één van de vele restaurants. In de restaurants van de de vier- en vijfsterrenhotels krijg je culinaire hoogstandjes voorgeschoteld. Maar ook skiërs met een minder groot budget hebben mogelijkheden genoeg. De meeste restaurants blijven hier overigens open tot 2 uur in de nacht.

Sankt Anton is helemaal gericht op skiën en après-ski. Daarbuiten kan je er niet zo heel veel doen. Wel kan je een rustig dagje doorbrengen in de Arlberg Well. Je kan hier zwemmen in een verwarmd zwembad in de open lucht met prachtig uitzicht op de omliggende bergen, uitrusten in de sauna, fitnessen, tennissen en schaatsen.

Foto: Friedrich Schmidt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content