Après-ski


Direct na het skiën trekken veel sportievelingen naar de openluchtbar op de Schmittenhöhe. Daarna kan je in Zell am See terecht voor een sfeervolle après-ski. Er is genoeg te doen: lekker eten in één van de restaurants, wat drinken in de bars en cafés en dansen in de disco. Maar het nachtleven is een stuk rustiger dan bijvoorbeeld in Ischgl en Sölden.

In het centrum van Zell am See treffen lokale bewoners en buitenlandse skiërs elkaar in de typisch Oostenrijkse Sportstüberl in Hotel Lebzelter dat al sinds de 17e eeuw bestaat.

De Villa Crazy Daisy Pub is erg populair bij Britten, Zweden en Nederlanders. In de Pinzgauer Diele kan je tot 19 uur terecht voor een uiterst gezellige après-ski. Vanaf 23 uur opent de Diele opnieuw de deuren, maar dan als disco.

Kaprun is kleiner dan Zell am See en veel rustiger, maar hier ligt wel de grootste disco van de twee dorpen: de Baum Bar Reiteralm waar je tot 6 uur in de ochtend kan dansen. Enkele andere namen in Kaprun: de Kitsch & Bitter bar en de Paletti Club en de discotheek La Bomba.

Als je een dag iets anders wil doen dan skiën, dan is een uitstapje naar het nabijgelegen Salzburg een tip. Verder kan je er schaatsen – als je geluk hebt op het meer -, zwemmen, bowlen, squashen, tennissen, rodelen, winkelen…..

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content