Après ski

Sölden behoort tot de beste après-ski plaatsen in Europa en wordt wel het ‘Ibiza van de Alpen’ genoemd. Het dorpje is dan ook erg populair bij jongeren.

De après-ski begint al om een uur of drie in de berghutten. Meteen daarna wordt het drinken, eten, feesten en dansen voortgezet in het centrum van Sölden waar de ene naast de andere bar, disco en restaurant ligt.

In de discotheken zoals de Fire & Ice staan internationale dj’s achter de draaitafel en verzorgen buitenlandse sterren geregeld optredens. Het feest gaat hier door tot in de vroege uurtjes.

Wil je het iets rustiger aandoen, dan kan je terecht in de bars van de talloze hotels.

Als je eens een dagje iets anders wil dan skiën heb je in en rond Sölden mogelijkheden genoeg. Je kan er sneeuwschoenwandelingen maken, schaatsen, rodelen of een tochtje in de arrenslee maken.

In de Freizeit Arena kan je je gemakkelijk een hele dag amuseren met zwemmen, bowlen, fitness, een bioscoop, een sauna en allerlei sporten.

Vanuit Sölden ben je binnen een uur in Innsbruck, een mooie stad met leuke winkels. Volledig ontspannnen tenslotte kan je in het Aquadome in Längenfeld.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content