Après-ski


Het Zillertal is een uitgestrekt gebied waar heel wat dorpjes liggen, allemaal met een eigen sfeer, karakter en après-ski.

Uitgebreid stappen kan je het beste in Mayrhofen, Gerlos en Fügen. Mayrhofen is ondanks het drukke nachtleven een charmant dorp met authentieke Oostenrijkse chalets. Na het skiën zijn de straten gevuld met vermoeide wintersporters op zoek naar een hapje en drankje. Ze kunnen terecht in bars zoals de Icebar en Pilzbar en daarna in discotheken zoals de Arena.

Ook Gerlos telt heel wat bars en nachtgelegenheden. Enkele klinkende namen: Cin Cin, Luigi’s Turbobar, Little London en de Country Club. Bovendien vind je in Gerlos leuke winkeltjes en gezellige eetgelegenheden.

Fügen is minder bekend dan Mayrhofen en Gerlos, maar ook daar kan je terecht in heel wat fijne restaurants, bars en discotheken zoals de Badwandl en Palette.

Zell am Ziller is erg populair bij gezinnen met kinderen. De après-ski is gemoedelijk en sfeervol, maar niet te uitbundig. Datzelfde geldt voor Königsleiten, een mooi dorpje met voldoende maar niet overdreven veel vertier.

Echte rust vind je in plaatsen als Hochfügen – waar mensen puur komen om te skiën en daarna een enkel drankje – en Uderns en Stumm.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content