Après-ski


Voor een uitbundige apr?s-ski met hossende en feestende jongeren tot in de vroege uurtjes moet je niet in Serfaus zijn. Wel zijn er genoeg gezellige kroegjes waar je na het ski?n kan genieten van een hapje en drankje. In Serfaus, Fiss en Ladis worden wekelijks allerlei evenementen en activiteiten georganiseerd voor toeristen. De hoogtepunten zijn de Adventure Night in Serfaus, de Nightflow in Fiss en Magic Ladis in Ladis.

Serfaus heeft bovendien het voordeel dat er overdag ook voldoende ambiance is. Ski?rs dalen vaak al vroeg naar het dorp af om van de laatste zonnestralen te genieten op een terrasje.

Serfaus, Fiss en Ladis staan verder bekend om de uitgebreide wellnessfaciliteiten. Vrijwel ieder hotel en appartement beschikt over royale spa’s en een eersteklas beautyaanbod. Niets is heerlijker dan na een dag skiën op verhaal komen in een ontspanningsbad of sauna.

Serfaus-Fiss-Ladis is een echt paradijs voor gezinnen. De kinderterreinen van Serfaus-Fiss-Ladis zijn maar liefst 140.000 vierkante meter groot. De Kinderschneealm in Serfaus en Bertas Kinderland in Fiss kennen de enige kinderkabelbaan in Europa, er is een kinderskischool met meer dan 30 jaar ervaring, er is dagopvang en allerlei animatieprogramma’s.

Extra veel pret beleeft de ski-jeugd in het iglodorp, op de tubingbanen, in de kinderrestaurants met peperkoekhuisje en speelgrotten, en in de kinderijsbar met coole drankjes en dampende muziek voor bij de après-ski.

Foto: Serfaus-Fiss-Ladis

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content