Voordelige Lentepas

Één dag is eigenlijk te kort om al het schoons van Keukenhof te bekijken. Daarom heeft Keukenhof de Lentepas ingevoerd waarmee je gedurende de hele openstelling toegang hebt tot alle onderdelen en speciale evenementen in Keukenhof.

De inspiratietuinen, rondleidingen en fotografie workshops, de USA thema route, de Flower Power hoedententoonstelling en het werk van Ton Schulten zijn de moeite waard om meerdere malen van te genieten. De wekelijks wisselende bloemenshows in de paviljoen zijn boeiend. Het Bloemenbos en de Lenteweide zijn verrassend en inspirerend; vol ideeën, trends en toepassingen voor in je eigen tuin.

Met de Lentepas kan je zo vaak terugkomen als je wil ook tijdens speciale evenementen zoals de Vroege Vogelochtend en de Easter Parade op tweede Paasdag, het Zomerbollenweekend van 17 t/m 19 april, de roofvogeldemonstratie op 21 en 22 maart, 4 en 5 april en 21 mei en het bloemenmozaïek van het Vrijheidsbeeld.

Informatie
Het aanvragen van de Lentepas kan je beste doen via het formulier op de website van Keukenhof, maar je kan het ook aan de kassa bij de Kasteelingang aan de Stationsweg 166a kopen (enkel op 11, 12, 13 16 en 17 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur).

Een Lentepas 2009 is er vanaf € 32,50. Voor een doorlopende parkeerkaart betaal je een toeslag. De individuele bezoekersprijzen voor Keukenhof bedragen voor volwassenen € 13,50 voor 65-plussers € 13,0 en voor kinderen (4 – 11 jaar) € 6,50-. Parkeren kost € 6,-.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content