Shopping

Shopaddicts zijn in Den Haag aan het juiste adres. Het winkelaanbod is uitgebreid en divers. Je kan er zowel terecht voor je gewone boodschappen als voor de aankoop van exclusieve producten.

De Haagse Bluf is één van de gezelligste winkelbuurten van Den Haag, gelegen hartje stad tussen de Dagelijkse Groenmarkt, Vlaminstraat, Venestraat en Nieuwstraat. In deze buurt springen de winkels in het oog door hun oude gevels. Maar in werkelijkheid gaat het om kopieën van gevels uit het oude Den Haag en Delft.

In de Haagse Bluf vind je voornamelijk modewinkels. In het centrum hebben de klassieke ketens een vestiging. Daarnaast zijn er verschillende overdekte winkelpromenades en passages. Naast het Centraal Station ligt het winkelcentrum Babylon. Hierin zijn meer dan 60 winkels ondergebracht.

Den Haag is een paradijs voor de antiekliefhebber. Van begin mei tot eind september wordt er op de Lange Voorhout elke donderdag en zondag een antiekmarkt georganiseerd. Daar vind je onder meer antiek, curiosa, boeken en meubelen. Antiek en brocante vind je vooral rond de Denneweg en het Noordeinde.

De meeste winkels zijn van dinsdag tot vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag openen ze eveneens hun deuren om 9.00 uur. Maar de winkels sluiten wel al om 17.00 uur. Op maandag zijn de winkels geopend vanaf 13.00 uur.

Het is koopavond in Den Haag op donderdagavond tot 21.00 uur. Wekelijks gaat in de binnenstad, Scheveningen en Kijkduin de koopzondag door van 12.00 tot 17.00 uur.

Banken hanteren verschillende openingstijden. Meestal zijn ze van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur en maandag van 13.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn de banken gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content