Activiteiten naast het skiën

Naast het skiën behoren nog tal van andere sporten tot de mogelijkheden in Kronplatz. Zo kan je er zwemmen, tennissen, schaatsen op kunst- of natuurijs, mountainbiken, deltavliegen, paardrijden of (mini)golfen. Ook telt de omgeving enkele aangename winkelstraten en krijg je in het volkskundemuseum in Dietenheim bij Bruneck een beeld van het leven in het Pusterdal.

Natuurlijk behoren ook sleerijden en Nordic Walking tot de mogelijkheden. Meer zelfs, Kronplatz beschikt over een speciaal Nordic Walking-terrein met zo’n 275 km aan paden in verschillende moeilijkheidsgraden.

Gewoon in alle rust genieten kan in het wellnesscomplex in Bruneck. Onder andere in de waterval, massage-ligvlakte, funpool, waterglijbaan en wellness-zone kan je je gegarandeerd enkele uren volledig ontspannen. Bovendien biedt het panorama een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Al behoort een fikse winterwandeling natuurlijk ook altijd tot de mogelijkheden. Daarvoor beschikt Kronplatz over drie natuurparken, waar je unieke planten en dieren kan ontmoeten. Voor liefhebbers worden er speciaal begeleide tochten georganiseerd.

Foto: Kronplatz

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content