Nachtleven

Het nachtleven rond de Bodensee speelt zich voornamelijk af in de twee grootste steden, Konstanz en Friedrichshafen. In beide plaatsen zijn tal van gelegenheden waar je terecht kunt voor een avondje uit.

Aan de rand van de Altstadt in Konstanz is de Seekuh the place to be. Tot in de kleine uurtjes hangt er een gezellige drukte en regelmatig spelen er jazzmuzikanten.

Ook in de Belushi in Friedrichshafen, vooral populair bij jongeren, worden de gasten regelmatig verwend met livemuziek. In het weekend kan het er heel druk worden, maar er hangt altijd wel een aangename sfeer.

De Cocktailbar Mákaá is een andere gevestigde waarde in Friedrichshafen. In deze bar in Spaanse stijl heb je de keuze uit 120 cocktails, zowel alcoholische als niet-alcoholische. In het weekend kan je het beste een tafeltje reserveren.

Wie een gokje wil wagen, moet dan weer in Konstanz zijn. Het Casino in de ‘Seestrasse’ werd in 1951 geopend. Dit stijlvolle pand is uniek gelegen aan de oever van het meer. Kijken en bekeken worden is hier de boodschap.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content