Met de gemeenschappelijke promocampagne "Van Kust tot Kust" willen de kuststeden van de Franse Côte d'Opale kuststrook en de tien Belgische kuststeden de grenzen uitwissen en toeristen warm maken voor de hele kustlijn.

Bedoeling van de campagne is om de kustlijn tussen het Franse Le Touquet en de volledige Belgische kust als geheel te promoten en zo niet alleen het verblijfstoerisme in de volledige kuststreek te ondersteunen maar de bezoekers ook aanmoedigen de buur te leren kennen.

Concreet vertaalt de campagne zich in een brochure met de gelijknamige naam "Van Kust tot Kust", grensoverschrijdende kaarten in twee talen en een voordeelpas voor 25 bezienswaardigheden en attracties over de hele kuststrook. (Belga/LG)

Alle deelnemende kuststeden, attracties en bezienswaardigheden vindt u hier.

Met de gemeenschappelijke promocampagne "Van Kust tot Kust" willen de kuststeden van de Franse Côte d'Opale kuststrook en de tien Belgische kuststeden de grenzen uitwissen en toeristen warm maken voor de hele kustlijn. Bedoeling van de campagne is om de kustlijn tussen het Franse Le Touquet en de volledige Belgische kust als geheel te promoten en zo niet alleen het verblijfstoerisme in de volledige kuststreek te ondersteunen maar de bezoekers ook aanmoedigen de buur te leren kennen. Concreet vertaalt de campagne zich in een brochure met de gelijknamige naam "Van Kust tot Kust", grensoverschrijdende kaarten in twee talen en een voordeelpas voor 25 bezienswaardigheden en attracties over de hele kuststrook. (Belga/LG)