Tips en links


Tips
Het weer in Vegas is even extreem als de stad zelf. De stad ligt temidden de woestijn van Nevada, dus wees voorbereid. Normaal is het tijdens de zomer tussen de 37 en 39°C, maar de temperatuur kan ook oplopen tot 46°C. Met een relatief lage vochtigheidsgraad zijn deze temperaturen best nog wel te aarden.

Als je langer in Las Vegas blijft is het leuk om eens te wisselen van hotel. De hotels zijn tenslotte een bezienswaardigheid op zich.

Kinderen zullen genieten van het King Arthur’s Tournament of Kings in het Excalibur Hotel, hotel in de vorm van een Middeleeuws kasteel. Onder het genot van een hapje en drankje kan je toekijken terwijl acht ridders te paard met elkaar strijden en hoe Koning Merlijn een vuurspugende draak probeert te verslaan.

Durf je een echte vulkaan niet van dichtbij te bekijken, dan kan je bij het Mirage terecht voor een levensechte namaakuitbarsting.

Bekijk Las Vegas ook eens vanuit de lucht. Zeker ’s avonds is een helikoptervlucht boven de glitterstad en oogverblindend avontuur.

Links
Las Vegas Official Tourism Web Site
Las Vegas Tourism Bureau
City of Las Vegas
Las Vegas Online Entertainment
Vegas.com
Las Vegas Travel Guide (Nederlandstalig)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content