Tips en links


Tips
Hotels in het centrum van Boston zijn zeer prijzig. Je kan beter een onderkomen zoeken in één van de buitenwijken.

Als je verschillende bezienswaardigheden in Boston wil bekijken kan je het beste de Boston Go Card kopen. Je kan daarmee vrijwel alle attracties in Boston tegen sterk gereduceerd tarief bekijken. Bovendien krijg je in heel wat winkels en restaurants korting met de kaart. Ook handig: je kan de kaart online kopen.

Als je Massachusetts bezoekt moet je goede schoenen meenemen. De meeste dorpen en steden – ook Boston – bekijk je hier het beste te voet.

Houd je altijd aan de maximumsnelheid. De politie controleert streng op verkeersovertredingen. Rijden met alchohol op is helemaan uit den boze.

Op de derde maandag in april viert heel Massachusetts Patriot Day, een leuk feest om bij te wonen. In Boston wordt dan de Boston Marathon gelopen.

In de zomer is het erg druk op Cape God, Martha’s Vineyard en Nantucket. Je moet ongeveer een half jaar van tevoren al een hotel of vakantiewoning reserveren.

Skiën en snowboarden kan je het beste doen in Wachusett Ski Area in de Berkshires.

In Essex, 35 kilometer ten noorden van Boston, vind je de meeste antiekwinkels per vierkante kilometer in heel New England. Voor nog meer antiek kan je terecht in Brimfield waar in mei, juli en september de grootste antiekbeurs in de openlucht in New England plaatsvindt.

Links
Massachusetts Office of Travel and Tourism
Massachusetts Tourist Information
The Berkshires
Greater Boston Convention and Visitors Bureau
Cape Cod
Martha’s Vineyard
Nantucket
Hidden Hills of Western Massachusetts

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content