Het belangrijkste winkelgebied is de Faneuil Hall Market Place: vijf gebouwen vol met winkeltjes, die hoofdzakelijk gericht zijn op de toeristen. Op straat treden altijd artiesten op en overal staan bankjes, waardoor er voortdurend een soort vakantiestemming heerst.

Ben je op zoek naar duurdere winkels, dan kan je terecht in Newbury Street en Massachusetts Avenue. Downtown Crossing is een groot winkelcentrum waar je alles kan vinden. Ook hier treden artiesten op en wordt ervoor gezorgd dat de sfeer gezellig is en niet koel en zakelijk zoals in veel Amerikaanse winkelcentra.

Ook in Cambridge kan je uitgebreid winkelen. Zoals te verwachten in een universiteitsstad vind je hier heel veel boekwinkels. Het is wel jammer dat ook in Cambridge de particuliere winkeltjes voortdurend plaats moeten maken voor grote winkelketens.

Winkels zijn meestal geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 of 10.00 uur tot 18.00 of 19.00 uur. Op zondag zijn ze meestal geopend van 12.00 tot een uur of 17.00. De supermarkten hebben zeer lange openingstijden, vaak zijn ze zelfs 24 per dag open. De banken zijn geopend van 9.00 tot 15.00 uur en sommige in het centrum van Boston iets langer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content