Hoe geraak je er?


Logan International Airport ligt in het oosten van Boston aan de MA 1A op slechts een paar kilometer afstand van het centrum van de stad. Het is te bereiken met de metro, water shuttle, taxi en auto. De metro is de gemakkelijkste en goedkoopste manier om in het centrum van Boston te komen. Een gratis shuttle bus brengt je naar het metrostation en binnen 30 minuten sta je midden in de stad. De metro rijdt tussen 5.30 en 00.30 uur.

De water shuttle is ook via gratis bussen te bereiken en op je tocht door de Boston Harbor heb je een mooi uitzicht op de skyline van Boston. Tussen 6.00 en 20.00 uur vertrekt er om de 15 minuten een water shuttle. Je kan natuurlijk ook altijd een taxi nemen, maar die zijn nogal prijzig.

Wanneer je in New York verblijft en je wil van daaruit naar Boston, kan je het vliegtuig nemen – dat is ongeveer een half uur vliegen. Je kan ook de sneltrein nemen. Dat is een stuk minder duur, maar je doet er dan vier uur over. De laatste mogelijkheid is de bus. Sommige rijden er 41/2 uur, maar andere 7 uur over.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content