Bescherm het regenwoud in Costa Rica met een hoofdtelefoon

Vanaf 14 juni kan je exclusief bij Connections terecht voor een hoofdtelefoon waarbij je je eigen stukje regenwoud in Costa Rica krijgt.

Vanaf 14 juni kan je exclusief bij Connections terecht voor een hoofdtelefoon die gemaakt is met onderdelen van eerdere edities Urban Ears hoofdtelefoons. Bovendien krijg je er je eigen stukje regenwoud in Costa Rica bij. De hoofdtelefoon Re:Plattan van Urban Ears is ontworpen met onderdelen van eerdere Urban-Ears edities. Het resultaat: een hoofdtelefoon met een unieke kleurencombinatie. En dankzij een handige aansluiting kunnen je vrienden probleemloos meeluisteren.

Wanneer je deze hoofdtelefoon Рdie 79 euro kost Рkoopt, word je de symbolische eigenaar van een stukje regenwoud van vijf vierkante meter in Costa Rica. Bij de aankoop van je Re:Plattan krijg je coördinaten van jouw eigen stukje zodat je het online kan traceren. Ieder stukje regenwoud van vijf vierkante meter bevat 500 kilogram CO2 en dat komt door deze actie nooit in de atmosfeer terecht.

Wil je zelf naar Costa Rica op vakantie, dan geeft Connections 50 euro korting op een 15 daagse Eco Explorer Selfdrive in Costa Rica.

Om de lancering van de actie kracht bij te zetten wordt op vrijdag 14 juni in de Connections Travel Store in Antwerpen zo’n stukje regenwoud aangelegd. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content