Different Hotels biedt haar hotelgasten de kans zelf te bepalen wat ze voor een 'Different' weekendverblijf willen betalen.

Op vrijdag en zondag laat Different Hotels de prijs uitsluitend aan de hotelgast over. De hotelgasten zijn welkom in alle Different hotels.

Deze actie is enkel boekbaar tot eind juni voor aankomsten in juli en augustus. Er snel bij zijn is de boodschap want er is slechts een beperkt aantal kamers per hotel beschikbaar voor deze actie.

Indien de gasten de hotels op andere dagen willen ontdekken kunnen ze genieten van de speciale Summer Deals. Voor de precieze inhoud, geldigheid, voorwaarden en meer informatie over deze acties kan je terecht de website van Different Hotels. (MS)

Different Hotels biedt haar hotelgasten de kans zelf te bepalen wat ze voor een 'Different' weekendverblijf willen betalen. Op vrijdag en zondag laat Different Hotels de prijs uitsluitend aan de hotelgast over. De hotelgasten zijn welkom in alle Different hotels. Deze actie is enkel boekbaar tot eind juni voor aankomsten in juli en augustus. Er snel bij zijn is de boodschap want er is slechts een beperkt aantal kamers per hotel beschikbaar voor deze actie. Indien de gasten de hotels op andere dagen willen ontdekken kunnen ze genieten van de speciale Summer Deals. Voor de precieze inhoud, geldigheid, voorwaarden en meer informatie over deze acties kan je terecht de website van Different Hotels. (MS)