Bent u een naturist?

© Thinkstock

De Franse toeristische dienst heeft een website gelanceerd waarop u kunt testen of een naturismevakantie bij u past.

Atout France, de organisatie die het toerisme in Frankrijk promoot, heeft een campagne opgezet om Europese toeristen kennis te laten maken met de talloze mogelijkheden voor naturisten in het land.

Op de website www.naturisteparnature.fr, waarop de verschillende naturistische aanbiedingen worden samengevoegd, kunt u een test invullen waaruit moet blijken of het naturisme past bij uw persoonlijkheid.

Op basis van die antwoorden krijgt u een aantal suggesties voor naturismevakanties “die overeenstemmen met uw verlangens”, zo is meegedeeld bij de lancering van de campagne. Voorts gaat er vanaf 1 juli een onlinewedstrijd van start, waarmee een verblijf in de naturismecentra kan gewonnen worden.

Frankrijk hoopt zich op die manier te profileren als het belangrijkste Europese land voor het naturisme. Frankrijk telt 83 naturistische centra, die samen goed zijn voor zowat 5 miljoen overnachtingen per jaar en een omzet van 250 miljoen euro, volgens de cijfers van het Fédération française du naturisme. (Belga/MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content