Belgische supporters boeken lastminutes na verlies Rode Duivels

© Belga

Sinds de Rode Duivels de wedstrijd tegen Argentinië verloren schiet het aantal vakantieboekingen de hoogte in. De Belgische supporters geloofden duidelijk in de winstkansen, en beslissen nu om alsnog een last-minutevakantie te boeken.

Sinds de Rode Duivels de wedstrijd tegen Argentinië verloren schiet het aantal vakantieboekingen de hoogte in. De Belgische supporters geloofden duidelijk in de winstkansen, en beslissen nu om alsnog een last-minutevakantie te boeken. Dat blijkt uit cijfers van CheapTickets.be.

Afgelopen zaterdag verloren de Rode Duivels na een spannende kwartfinale van het blauwwitte Argentinië. Nu de nationale helden uit Brazilië teruggekeerd zijn, willen de thuisblijvende supporters liefst zelf zo snel mogelijk op het vliegtuig stappen.

De cijfers die CheapTickets.be verzamelde wijzen alvast in die richting. Daags na de uitschakeling meet de website een plotse en aanzienlijke toename in het aantal zoekopdrachten, wat onmiddellijk resulteert in een toename van tien procent in het aantal boekingen. De meesten willen bovendien binnen de week kunnen vertrekken.

Nog een opmerkelijk cijfer: tegenover vorige maand tekent zich een stijging af van liefst 25 procent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content