Beleef het ultieme avonturenweekend aan de voet van de Zwitserse Eiger

© The North Face

The North Face® introduceert het The North Face® Mountain Festival, een driedaagse ode aan de schoonheid van ontdekken. Dit avontuurlijke festival vindt plaats van 16 tot en met 18 september 2016, aan de voet van de Eiger – een van de meest iconische bergen in de Alpen.

Het festival is geschikt voor alle niveaus: van beginner tot gevorderde. Er staan zowel eenvoudige als zeer uitdagende activiteiten op het progamma: hikes, trailruns en beklimmingen. Stuk voor stuk geleid door het professionele atletenteam van The North Face®. Na het festival beschik je over de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een echte avonturier te worden.

De ervaren berggidsen en atleten geven diverse basecamp-workshops en presentaties. Luister naar inspirerende verhalen over expedities, en geniet van prachtige outdoorfilms en avontuurlijke fotografie. Leer ook hoe je de ideale uitrusting voor een expeditie samenstelt. Onverschrokkene deelnemers krijgen de kans om paragliden en raften uit te proberen en de top van de Eiger te beklimmen samen met een van de atleten uit het The North Face®-team.

’s Avonds kunnen de deelnemers genieten van live muziek, buitenbioscopen en verse lokale gerechten. Na alle inspanningen bestaat ook de mogelijkheid om je volledig te laten verwennen: herstel in de spa midden in het bos waar bovendien diverse ontspannende activiteiten plaatsvinden.

Earlybird-tickets voor het Mountain Festival zijn verkrijgbaar voor 99 euro en omvatten:

– hikes, trailruns en beklimmingen onder leiding van berggidsen en The North Face®-atleten, onder wie Jezz Brag, Fernanda Maciel, James Pearson en Tamara Lunger

– alle maaltijden van het diner op vrijdagavond tot en met het ontbijt op zondag, geserveerd in een halfronde banketzaal

– basecamp-workshops en -presentaties over onder meer koken tijdens expedities en voeding

– toegang tot alle spa-faciliteiten

– avondentertainment, waaronder live muziek en een buitenbioscoop

– een campingplek, inclusief gebruik van alle faciliteiten ter plaatse.

Locatie

Het basecamp is in Lauterbrunnen en op korte afstand van het centrum.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content