Beleef de herfst op de Hoge Veluwe

Herfstverrassingstocht De natuurgids laat de deelnemers aan deze tocht bijzondere herfstverschijnselen zien, waaraan zij zelf vaak voorbij gaan. Niet alleen de prachtige vergezichten, maar ook de kleine details in de landschappen van het Park komen aan bod.

De tocht wordt van 16 tot 30 oktober dagelijks gehouden van 13:00 tot 15:00. De tocht start bij het Bezoekerscentrum en kost €2,00 exclusief de entree tot het Park. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.hogeveluwe.nl

Meer mussen in stad en dorp De jongste bezoekers kunnen van zondag 17 tot en met vrijdag 29 oktober wel iets heel bijzonders doen: een woning bouwen voor mussen. Mussen komen steeds minder voor in stad en dorp, dus we moeten ze een handje helpen. Na een spannende ontdekkingstocht door het Park kunnen de kinderen een heuse mussenkast in elkaar schroeven.

De activiteit heeft een vrije inloop van 12:00 tot 15:00 en wordt gehouden in de filmzaal van het Bezoekerscentrum. De kosten bedragen €5,00 voor de mussenkast. Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs voor het Park.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content