Beklim eens een berg

© iStockphoto

Op zoek naar een sportieve prestatie, maar niet zinnens u volledig af te peigeren? Dan heeft Climb that Mountain wellicht wat u zoekt

Die nieuwe reisorganisatie biedt uitdagingen op verschillende niveaus, maar laat daarbij ruimte om te genieten. De uitdagingen zijn bedoeld voor individuen of kleine groepen van vrienden, vriendinnen of collega’s.

Voorlopig heeft Climb that Mountain vier reizen in de aanbieding: de Drie Duivels Pieken in de Italiaanse Dolomieten met een bergloop van 17,5 km, de 4 Peaks Challenge in Schotland waar u gaat wandelen in het Game of Thrones-achtige landschap van de Binnen-Hebriden, Van Dode Zee naar Rode Zee waarbij u van de ene naar de andere kust fietst en ten slotte de 2 Oceans Marathon, een marathon door een prachtig landschap in Zuid-Afrika.

Climb that Mountain kan u ook advies geven bij het samenstellen van uw eigen uitdaging. Climb that Mountain werkt bij het uitwerken van de reizen samen met de Prins van Hola Pola, gespecialiseerd in avontuurlijke reizen voor gezinnen. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content