Bed & Breakfastbeurs strijkt neer in Tour & Taxis

Zowat 200 B&B’s stellen zich aan u voor op de internationale bed&breakfasts Expo op 13 en 14 maart in Tour & Taxis Brussel.

Is een hotel u iets te onpersoonlijk, dan biedt een bed & breakfast de oplossing. Zowat 200 B&B’s stellen zich voor op 13 en 14 maart op de Bed & Breakfastbeurs in Tour & Taxis.

Zowat 200 bed & breakfasts uit twintig landen stellen zich voor op de vijfde editie van de B&B Expo. Nieuwkomer in het aanbod is Tunesië, het land voor wie snakt naar zon. Op de stand van de Tunesische toerismedienst ontdekt u gezellige chambres d’hôtes.

Ook de winnaars van het tv-programma “De Italiaanse Droom” en “De Andalusische droom” tekenen present. ‘Casa dell’Alba’ en ‘Casa Zarzarossa’ zullen u zeker kunnen bekoren. Andere deelnemers uit Italië zijn La Poeta uit Veneto en Amoliv uit Toscane, die u op hun stand verwennen met hun zelfgemaakte olijfolie.

Voor wie het iets dichter bij huis mag zijn, zijn er de kasteelvakanties in Frankrijk. Châteaus uit Normandië, Bretagne en de Loirestreek tot Carcassonne stellen er zich aan u voor. ‘Onbekend maakt onbemind’ gaat volledig op voor de streek rond het Tiszameer in Hongarije. De twee B&B’s ‘Tiszalodge’ en ‘Entre Amis’ tonen u de charme van het plattelandsleven tot het bloeiende stadsleven in Boedapest.

Op het evenement worden tevens de awards van ‘Belgische B&B van het jaar’ en ‘Beste Belgische B&B in het buitenland’ uitgereikt. Voor starters of uitbaters in spe vinden er ook verschillende workshops plaats. Misschien kunt u uw uitstap ook meteen combineren met een overnachting in een van de talrijke B&B’s in Brussel. Bed & Brussels verzamelt tientallen Brusselse adresjes, waar u origineel en budgetvriendelijk kunt overnachten.

Aïsa Knockaert

B&B Expo op 13 en 14 maart 2010 in Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel.

Toegangsprijzen: Volwassenen: 9 euro, Kinderen(-12 jaar): gratis

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content