Gasten van het backpackershotel Baxpax Mitte Hostel in Berlijn krijgen vanaf nu tot en met het einde van april een korting van 20 procent, de zogenaamde 'Artists-rate'.

Het hotel staat bekend voor zijn originele en artistiek ingerichte kamers, elk met een eigen thema. De eyecatchers van het hostel zijn de bruidssuite, de Marlene Dietrich-kamer en de skyline-kamer.

Ante Zelck, de eigenaar van Baxpax Hostel, opende zijn eerste hotel in 1994. Het concept ontstond vanuit zijn visie dat een backpackershotel niet per se sober en kaal moest zijn omdat het goedkoop was.

Als u wil logeren in deze legendarische themakamers, dan is dit uw laatste kans, want vanaf mei zal het hostel eventjes sluiten om zijn kamers te moderniseren ter gelegenheid van zijn 15de verjaardag.

Aisa Knockaert

Baxpax Mitte Hostel, Chausseestraße 102, 10115 Berlin

Gasten van het backpackershotel Baxpax Mitte Hostel in Berlijn krijgen vanaf nu tot en met het einde van april een korting van 20 procent, de zogenaamde 'Artists-rate'. Het hotel staat bekend voor zijn originele en artistiek ingerichte kamers, elk met een eigen thema. De eyecatchers van het hostel zijn de bruidssuite, de Marlene Dietrich-kamer en de skyline-kamer. Ante Zelck, de eigenaar van Baxpax Hostel, opende zijn eerste hotel in 1994. Het concept ontstond vanuit zijn visie dat een backpackershotel niet per se sober en kaal moest zijn omdat het goedkoop was. Als u wil logeren in deze legendarische themakamers, dan is dit uw laatste kans, want vanaf mei zal het hostel eventjes sluiten om zijn kamers te moderniseren ter gelegenheid van zijn 15de verjaardag. Aisa KnockaertBaxpax Mitte Hostel, Chausseestraße 102, 10115 Berlin