Vorig jaar opende Armani al een etablissement van hetzelfde kaliber in Dubai. Dat schrijft de Russische zakenkrant Kommersant.

Voor het project in Stavropol is Armani bereid 150 miljoen dollar (109 miljoen euro) op te hoesten. Het luxehotel, dat binnen 8 jaar af moet zijn, zal 100 kamers tellen. Het ontwerp zal voorgesteld worden op de internationale immobiliënbeurs Mipim, van 8 tot 11 maart in Cannes.

In april 2010 opende Armani zijn eerste luxehotel van 160 kamers in Dubai. Dat hotel bevindt zich in de hoogste toren ter wereld, de Burj Khalifa.

Vorig jaar opende Armani al een etablissement van hetzelfde kaliber in Dubai. Dat schrijft de Russische zakenkrant Kommersant. Voor het project in Stavropol is Armani bereid 150 miljoen dollar (109 miljoen euro) op te hoesten. Het luxehotel, dat binnen 8 jaar af moet zijn, zal 100 kamers tellen. Het ontwerp zal voorgesteld worden op de internationale immobiliënbeurs Mipim, van 8 tot 11 maart in Cannes. In april 2010 opende Armani zijn eerste luxehotel van 160 kamers in Dubai. Dat hotel bevindt zich in de hoogste toren ter wereld, de Burj Khalifa.