Een vakantiewoning kunt u boeken bij Ardennes Relais. U hebt er de keuze uit meer dan duizend huisjes. U kunt bijvoorbeeld logeren in een landhuis met eigen hertenparkje, in een voormalige boswachterswoning of in een jachtcottage.

In Saint-Hubert wordt het jachtseizoen al in september met allerlei festiviteiten geopend. Op de menukaarten van de meeste restaurants prijken dan wildgerechten. Wilt u erbij zijn, dan kunt u kiezen uit zo'n honderd woningen waaronder een voormalige smidswoning, boerderijen of een jachthut in en rond het stadje.

Maaike Schwering

Een vakantiewoning kunt u boeken bij Ardennes Relais. U hebt er de keuze uit meer dan duizend huisjes. U kunt bijvoorbeeld logeren in een landhuis met eigen hertenparkje, in een voormalige boswachterswoning of in een jachtcottage. In Saint-Hubert wordt het jachtseizoen al in september met allerlei festiviteiten geopend. Op de menukaarten van de meeste restaurants prijken dan wildgerechten. Wilt u erbij zijn, dan kunt u kiezen uit zo'n honderd woningen waaronder een voormalige smidswoning, boerderijen of een jachthut in en rond het stadje. Maaike Schwering