Amsterdam Museum Adventure

Vanaf november kunnen bezoekers in Amsterdam genieten van een groot aantal bijzondere tentoonstellingen.

Vanaf november kunnen bezoekers in Amsterdam genieten van een groot aantal bijzondere tentoonstellingen.

In geen enkele Europese stad liggen zoveel mooie musea zo dichtbij elkaar als in Amsterdam. Die variƫren van het Amsterdams Historisch Museum, Museum Het Rembrandthuis en Foam-Fotografiemuseum Amsterdam tot en met musea in historische grachtenhuizen zoals Museum Van Loon, Bijbels Museum en Museum Willet-Holthuysen.

Vanaf november kunnen bezoekers tijdens de campagne Amsterdam Museum Adventure genieten van een groot aantal bijzondere tentoonstellingen.

Enkele voorbeelden. In het Rijksmuseum loopt de tentoonstelling Hendrick Avercamp: IJspret! In het Stadsarchief start eind november de expositie Kapitaal Amsterdam over 400 jaar financiƫle geschiedenis en in het Nederlands Instituut voor Mediakunst opent eveneens eind november een tentoonstelling over de relatie tussen internet en kunst.

Het volledige aanbod van Amsterdam Museum Adventure kunt u vinden in een kleurrijke brochure die gratis verkrijgbaar is in de VVV-kantoren. 25 van de musea zijn overigens gratis toegankelijk met de I amsterdam Card.

Maaike Schwering

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content