Dat is wel wat anders dan de 3,50 dollar die in 1971 bij de opening van Magical Kingdom moest worden betaald. Toen moest er wel ook nog voor iedere attractie afgerekend worden.

De entreegelden van de andere Disneyparken in de VS blijven net onder de 100 dollar. Bezoekers mogen daar tussen de 97 en 99 dollar aftikken. De afgelopen vijf jaar investeerde Disney voor omgerekend 7 miljard euro aan nieuwe attracties in de parken.

Toch kan er volgens een woordvoerder van Disney bespaard worden als er bijvoorbeeld meerdaagse tickets worden gekocht. Ter vergelijking, een dagje Euro Disney in Parijs kan vanaf 60 euro. (Belga)

Dat is wel wat anders dan de 3,50 dollar die in 1971 bij de opening van Magical Kingdom moest worden betaald. Toen moest er wel ook nog voor iedere attractie afgerekend worden. De entreegelden van de andere Disneyparken in de VS blijven net onder de 100 dollar. Bezoekers mogen daar tussen de 97 en 99 dollar aftikken. De afgelopen vijf jaar investeerde Disney voor omgerekend 7 miljard euro aan nieuwe attracties in de parken. Toch kan er volgens een woordvoerder van Disney bespaard worden als er bijvoorbeeld meerdaagse tickets worden gekocht. Ter vergelijking, een dagje Euro Disney in Parijs kan vanaf 60 euro. (Belga)