Altijd het goedkoopste vliegticket met het prijsalarm

© iStockphoto

Cheap Tickets heeft een Prijsalarm gelanceerd waarmee je dagelijks de prijs van een vliegticket in de gaten kan houden en het kan kopen op het moment dat de prijs het laagste is.

Uit recent onderzoek blijkt dat Belgen het enorm ergerlijk vinden dat de prijzen tijdens het online boeken voortdurend veranderen. Daarom heeft Cheap Tickets het Prijsalarm ontwikkeld waarmee reizigers zelf de prijs van een vliegticket in de gaten kunnen houden.

Wanneer je het vliegticket van je voorkeur naar de juiste bestemming hebt gevonden klik je op de Prijsalarm knop aan de linkerzijde van de resultatenpagina. Je vult je e-mailadres in en vervolgens ontvang je dagelijks een prijsupdate. Wanneer de prijs het laagste is kan je vanuit je mail direct het vliegticket boeken.

Annick Van Dyck, country manager CheapTickets.be, over het Prijsalarm: “We kunnen de vliegticketprijzen niet beïnvloeden, dat hangt af van de airlines en honderden andere factoren, maar we kunnen wel de prijs dagelijks in de gaten houden, zodat de consument zelf de controle houdt wanneer hij zijn vliegtickets boekt.” (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content