Nieuwpoort wil zich profileren als dé winkelstad aan de kust. Winkels zijn er dagelijks open, ook op zon- en feestdagen.

Om het shoppen extra aangenaam te maken heeft Hotel Cosmopolite een exclusief arrangement samengesteld: Vips@Cosmopolite. Het arrangement kost 99 euro p/p in een tweepersoonskamer.

Daarvoor krijgt u een overnachting met ontbijtbuffet, bij aankomst een goo-diebag met voordeelbonnen en gadgets van de deelnemende winkels, een gratis te downloaden interactieve winkelroute, een driegangendiner in restaurant ComilFo en een butlerservice voor uw inkopen. Dat wil zeggen dat uw aankopen bezorgd worden op uw hotelkamer, zodat u zelf niet met tassen hoeft te slepen. (MS)

Nieuwpoort wil zich profileren als dé winkelstad aan de kust. Winkels zijn er dagelijks open, ook op zon- en feestdagen. Om het shoppen extra aangenaam te maken heeft Hotel Cosmopolite een exclusief arrangement samengesteld: Vips@Cosmopolite. Het arrangement kost 99 euro p/p in een tweepersoonskamer. Daarvoor krijgt u een overnachting met ontbijtbuffet, bij aankomst een goo-diebag met voordeelbonnen en gadgets van de deelnemende winkels, een gratis te downloaden interactieve winkelroute, een driegangendiner in restaurant ComilFo en een butlerservice voor uw inkopen. Dat wil zeggen dat uw aankopen bezorgd worden op uw hotelkamer, zodat u zelf niet met tassen hoeft te slepen. (MS)