Als au-pair The States ontdekken

Maak kennis met het dagelijkse leven, de cultuur en de levensstijl van een Amerikaans gezin aan een zeer voordelige prijs.

Maak kennis met het dagelijkse leven, de cultuur en de levensstijl van een Amerikaans gezin aan een zeer voordelige prijs. Het au-pairprogramma van Jobstop maakt dit mogelijk.

Met het programma “Au Pair USA” draai je mee in het dagelijkse familieleven van een Amerikaans gastgezin. Je houdt je voornamelijk bezig met de opvoeding van de kinderen. Je hebt anderhalve dag per week vrij en minstens eenmaal per maand een vrij weekend. Tijd genoeg om op ontdekking te gaan.

Het verblijf wordt helemaal geregeld. De vluchten worden aangeboden aan zeer scherpe prijzen. Bovendien verdien je de vluchtkosten na een maand werken al terug. Jobstop begeleidt je vanaf je aanmelding tot aan je terugkeer in België.

Naast de unieke ervaring die je opdoet, verdien je ook een centje bij. Je werkt minimaal 12 maanden als au-pair in een Amerikaans gastgezin. Eventueel kan je er de laatste maand nog op roadtrip door Amerika trekken. Je ontvangt een cursusbijdrage en tweewekelijks zakgeld van $ 195,75.

Voordat je voor de leeuwen gegooid wordt, krijg je een 5-daagse oriëntatie in New York. Daarna vertrek je naar je nieuwe thuis. Eens bij je gastgezin heb je een lokale coördinator die eveneens je begeleider is.

Wat houdt je taak als au-pair nu eigenlijk in? Je zorgt ervoor dat de kinderen op tijd opstaan, je helpt hen aankleden, je maakt het ontbijt klaar en brengt ze naar school. Je luncht samen en houdt ze op een creatieve manier bezig. Ook huishoudelijk werk (opruimen, stofzuigen,…) behoort tot je takenpakket.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content