Airbnb geeft overnachting bij Franse chef-kok Jean Imbert weg

© BOBY
Mare Hotterbeekx
Mare Hotterbeekx Journalist & Chef Online

Sinds kort kan je op Airbnb logeren bij beroemdheden. Na Gwyneth Paltrow en Ashton Kutcher ontvangt ook de Franse topkok Jean Imbert eenmalig gasten in zijn eco-cabine in het midden van de Bretonse natuur. Twee gasten kunnen er een overnachting en gastronomisch etentje winnen.  

De luxueuze cabine is gelegen in het geboortedorp van de Franse chef, die met dit project een kinderdroom in vervulling ziet gaan. Gasten verblijven op een geheime locatie, midden in de natuur en toch vlakbij de kust. Bovendien staat niemand minder dan Imbert zelf achter de potten om met de groenten uit de moestuin een gastronomisch etentje in elkaar te boksen.

Tijdens de maaltijd neemt de topkok uitgebreid de tijd om met zijn gasten te babbelen over zijn ambities, zijn carrière, van het begin tot zijn aanstelling in het beroemde Parijse restaurant Plaza Athénée. Voor of na de maaltijd kan je de batterijen opladen in de hut, wandelen in de natuur, slenteren over een lokale markt of zelf groenten oogsten uit de moestuin.

Wie vrij is op 4 november moet op maandag 30 oktober om 19u naar airbnb.fr/jeanimbert surfen en proberen om een overnachting voor 0 euro te boeken. Het vervoer erheen is wel op eigen kosten. Bekijk hieronder sfeerbeelden van de indrukwekkende houten hut.

© BOBY
© BOBY
© BOBY
Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content