Tot 20 oktober kan men in het Oostenrijkse vakantiegebied 'Tiroler Zugspitze Arena' een unieke natuurervaring beleven.

Dagelijks valt er van op Duitslands hoogste berg, de Zugspitze, een adembenemende zonsopgang te zien. Reizigers kunnen elke ochtend voor dag en dauw de bergtop bereiken met de Tiroler Zugspitzbahn, de modernste kabelbaan van Europa.

U ziet er de eerste zonnestralen over de vele bergtoppen klimmen. Dat prachtige fenomeen kan ook worden waargenomen vanuit het Panorama Restaurant dat een vroeg ontbijt serveert.

Voor de echte avonturiers is nog een stevige bergwandeling naar het nabijgelegen skigebied Ehrwalder Alm mogelijk, anderen kunnen afdalen met een kleinere kabelbaan.

Beide opties zijn inbegrepen in het Zonsopgangticket (vanaf 32 euro voor volwassenen en 19 euro voor kinderen). (EL)

Tot 20 oktober kan men in het Oostenrijkse vakantiegebied 'Tiroler Zugspitze Arena' een unieke natuurervaring beleven. Dagelijks valt er van op Duitslands hoogste berg, de Zugspitze, een adembenemende zonsopgang te zien. Reizigers kunnen elke ochtend voor dag en dauw de bergtop bereiken met de Tiroler Zugspitzbahn, de modernste kabelbaan van Europa. U ziet er de eerste zonnestralen over de vele bergtoppen klimmen. Dat prachtige fenomeen kan ook worden waargenomen vanuit het Panorama Restaurant dat een vroeg ontbijt serveert. Voor de echte avonturiers is nog een stevige bergwandeling naar het nabijgelegen skigebied Ehrwalder Alm mogelijk, anderen kunnen afdalen met een kleinere kabelbaan. Beide opties zijn inbegrepen in het Zonsopgangticket (vanaf 32 euro voor volwassenen en 19 euro voor kinderen). (EL)