Nu de wintersportperiode achter de rug is, maakt Les 2 Alpes zich klaar voor de zomersporten: zomerskiën en mountainbiken.

De gletsjer van Les 2 Alpes is de grootste van Europa en met een hoogte tussen de 2900 en 3600 meter, zowel in de winter als zomer geschikt om op te skiën.

Toeristen kunnen terecht voor een week of dagje wintersporten in de zomer. De brede pistes met een zachte helling zijn erg geschikt voor beginners, die in de zomer eens een dagje kunnen proberen of skiën hen bevalt.

Het uitgestrekte Alpengebied leent zich in de zomer ook uitstekend voor mountainbiken. U kunt de skilift naar boven nemen en dan aan de afdaling van af 3200 naar 900 meter op de fiets beginnen. Er zijn rode, zwarte en groene pistes, dus voor iedere mountainbiker een geschikte route. De fietsen en uitrusting kunt u ter plaatse huren.

Maaike Schwering

Nu de wintersportperiode achter de rug is, maakt Les 2 Alpes zich klaar voor de zomersporten: zomerskiën en mountainbiken. De gletsjer van Les 2 Alpes is de grootste van Europa en met een hoogte tussen de 2900 en 3600 meter, zowel in de winter als zomer geschikt om op te skiën. Toeristen kunnen terecht voor een week of dagje wintersporten in de zomer. De brede pistes met een zachte helling zijn erg geschikt voor beginners, die in de zomer eens een dagje kunnen proberen of skiën hen bevalt. Het uitgestrekte Alpengebied leent zich in de zomer ook uitstekend voor mountainbiken. U kunt de skilift naar boven nemen en dan aan de afdaling van af 3200 naar 900 meter op de fiets beginnen. Er zijn rode, zwarte en groene pistes, dus voor iedere mountainbiker een geschikte route. De fietsen en uitrusting kunt u ter plaatse huren. Maaike Schwering