Sinds 2010 biedt Jobstop de mogelijkheid om een reis te combineren met nuttig werk, met talenpraktijk of met een job als au pair.

Het nieuwste aanbod is zeeschildpadden helpen in Zuid-Griekenland. Die dieren worden bedreigd door verontreiniging, visserij en roofdieren zoals vossen.

Als vrijwilliger verblijft u op een camping aan het strand bij het dorpje Mavrovouni. De vrijwilligers registreren nieuwe schildpaddennesten, installeren beschermingsnetten of verplaatsen nesten die in een onveilig gebied liggen. Ook informeren ze de lokale bevolking over het nut van het project.

Allerlei vrijwilligersprojecten vindt u op www.jobstop.be

Maaike Schwering

Sinds 2010 biedt Jobstop de mogelijkheid om een reis te combineren met nuttig werk, met talenpraktijk of met een job als au pair. Het nieuwste aanbod is zeeschildpadden helpen in Zuid-Griekenland. Die dieren worden bedreigd door verontreiniging, visserij en roofdieren zoals vossen. Als vrijwilliger verblijft u op een camping aan het strand bij het dorpje Mavrovouni. De vrijwilligers registreren nieuwe schildpaddennesten, installeren beschermingsnetten of verplaatsen nesten die in een onveilig gebied liggen. Ook informeren ze de lokale bevolking over het nut van het project. Allerlei vrijwilligersprojecten vindt u op www.jobstop.be Maaike Schwering