't Zuiderhuis maakte samen met de ervaren expeditiegids Brent D'Hooge een nieuwe brochure die volledig gewijd is aan winters Lapland. Brent D'Hooge verblijft ieder jaar een paar maanden in Lapland, hij stelde zeer uiteenlopende reizen samen.

Van sportieve expedities met lokale gidsen door de ongerepte wildernis tot een rustige wintervakantie in een sfeervolle lodge of blokhut.

Bij deze blokhutten wordt gewerkt met de zogenaamde bouwsteenformule. Behalve het verblijf kunnen de reizigers zelf kiezen aan welke activiteiten ze willen deelnemen: ijsvissen, een tocht maken op een sneeuwscooter, crosscountryskiën of een rit met husky's maken.

Informatie

Lapland reizen

't Zuiderhuis maakte samen met de ervaren expeditiegids Brent D'Hooge een nieuwe brochure die volledig gewijd is aan winters Lapland. Brent D'Hooge verblijft ieder jaar een paar maanden in Lapland, hij stelde zeer uiteenlopende reizen samen. Van sportieve expedities met lokale gidsen door de ongerepte wildernis tot een rustige wintervakantie in een sfeervolle lodge of blokhut. Bij deze blokhutten wordt gewerkt met de zogenaamde bouwsteenformule. Behalve het verblijf kunnen de reizigers zelf kiezen aan welke activiteiten ze willen deelnemen: ijsvissen, een tocht maken op een sneeuwscooter, crosscountryskiën of een rit met husky's maken.InformatieLapland reizen