Dat houdt in dat u wandelt buiten de paden en de natuur helemaal op uw eigen intuïtie ontdekt. Bij deze avontuurlijke wandelingen staat enkel het begin- en eindpunt vast, maar onderweg wandelt u zonder vaste routes door de wildernis.

Voor wildwandelen kunt u nu onder andere al terecht in het dorpje Soboth an der Koralpen. Hier verkent u op eigen gelegenheid de romantische omgeving van de Feistritzbach en de Krumbach. Een speciaal op wildwandelen afgestemd arrangement kunt u vanaf juli boeken via www.soboth.at.

In de loop van dit jaar zullen meer 'wilde routes' langs Oostenrijkse wandeldorpen samengesteld worden.

Informatie

Wandern in Österreich

Dat houdt in dat u wandelt buiten de paden en de natuur helemaal op uw eigen intuïtie ontdekt. Bij deze avontuurlijke wandelingen staat enkel het begin- en eindpunt vast, maar onderweg wandelt u zonder vaste routes door de wildernis. Voor wildwandelen kunt u nu onder andere al terecht in het dorpje Soboth an der Koralpen. Hier verkent u op eigen gelegenheid de romantische omgeving van de Feistritzbach en de Krumbach. Een speciaal op wildwandelen afgestemd arrangement kunt u vanaf juli boeken via www.soboth.at. In de loop van dit jaar zullen meer 'wilde routes' langs Oostenrijkse wandeldorpen samengesteld worden.InformatieWandern in Österreich