Wildkamperen met een natuurfotograaf

Wildkamperen met een natuurfotograaf
© Thijs Heslenfeld

Een planning is er niet en iedere avond is het een verrassing waar er geslapen zal worden: ergens midden in de natuur of misschien in een Himbadorp.

Het is een manier van reizen die tegenwoordig niet vaak meer voorkomt: soms kom je dagenlang geen mens tegen, telefoons werken vaak niet, verrassende ontmoetingen met dieren of mensen en vooral veel rust en stilte.

"Mensen gaan anders naar hun leven kijken," vertelt Heslenfeld, "de eerste dagen zijn mensen soms nog een beetje bang; ze worden toch uit hun comfortzone gehaald. Maar na een dag of drie komt de ontspanning; dan gaan mensen zich thuis voelen in de natuur en genieten van alle schoonheid die onze aarde biedt."

Heslenfeld is de helft van het jaar op reis en zijn foto's verschenen in bladen als National Geographic Adventure, GEO Saison, Villa d'Arte, The Flying Dutchman en Profes- sional Photographer. Ook publiceerde hij verscheidene fotoboeken.

De eerstvolgende expeditie is vanaf half mei tot half juli. Deelname aan deze unieke reis kost 4500 euro voor een week, inclusief vluchten. (MS)

Info: Thijs Heslenfeld, Join Me

Heslenfeld © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld1 © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld2 © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld3 © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld4 © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld5 © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld6 © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld8 © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld9 © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld10 © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld11 © Thijs Heslenfeld

Heslenfeld12 © Thijs Heslenfeld