Anders Reizen speelt in op die trend, waarin wandelen en culinair genieten gecombineerd worden, met drie groepsreizen onder leiding van een ervaren gids.

In Bourgondië in Frankrijk kunt u van 15 tot 21 juli deelnemen aan een wijnwandelreis, waarbij u door de wijngebieden Côte de Nuits en Côte de Beaune wandelt.

In de reis Culinair genieten in Umbrië tussen 12 en 19 mei wandelt u over rustige weggetjes door het platteland van Umbrië en neemt u deel aan degustaties en kookworkshops waarin u kennismaakt met de wijnen en traditionele gerechten uit de streek.

De derde reis is een wandel- en kookweek in de Val d'Orcia in Toscane van 8 tot 15 september. (MS)

Anders Reizen speelt in op die trend, waarin wandelen en culinair genieten gecombineerd worden, met drie groepsreizen onder leiding van een ervaren gids. In Bourgondië in Frankrijk kunt u van 15 tot 21 juli deelnemen aan een wijnwandelreis, waarbij u door de wijngebieden Côte de Nuits en Côte de Beaune wandelt. In de reis Culinair genieten in Umbrië tussen 12 en 19 mei wandelt u over rustige weggetjes door het platteland van Umbrië en neemt u deel aan degustaties en kookworkshops waarin u kennismaakt met de wijnen en traditionele gerechten uit de streek. De derde reis is een wandel- en kookweek in de Val d'Orcia in Toscane van 8 tot 15 september. (MS)