Het voormalige jaagpad 'Vélo voie verte du Canal des Deux Mers' is heraangelegd zodat het ook geschikt is voor wandelaars. De route loopt door de mooie landschappen in de Midi-Pyrénées en meer bepaald door de departementen Haute-Garonne en de Tarn-et-Garonne.

Vooral de 72 km lange tocht tussen Toulouse en Moissac is de moeite waard. Onderweg passeert u charmante dorpjes en haventjes en bezienswaardigheden zoals de scheepslift in Montech.

Een overzicht van de volledige route, activiteiten en bezienswaardigheden en adresjes om onderweg te dineren en overnachten vindt u op de site Canal et voie verte.

Het voormalige jaagpad 'Vélo voie verte du Canal des Deux Mers' is heraangelegd zodat het ook geschikt is voor wandelaars. De route loopt door de mooie landschappen in de Midi-Pyrénées en meer bepaald door de departementen Haute-Garonne en de Tarn-et-Garonne. Vooral de 72 km lange tocht tussen Toulouse en Moissac is de moeite waard. Onderweg passeert u charmante dorpjes en haventjes en bezienswaardigheden zoals de scheepslift in Montech. Een overzicht van de volledige route, activiteiten en bezienswaardigheden en adresjes om onderweg te dineren en overnachten vindt u op de site Canal et voie verte.