Ga in Sri Lanka meehelpen in een weeshuis of boeddhistische monniken Engelse les geven, zorg voor betere leefomstandigheden in een weeshuis in Thailand of steek een handje toe in een Ghanees ziekenhuis of steun een sportproject.

Het gaat telkens om kleinschalige projecten die ook zorgen voor werkgelegenheid onder de plaatselijke bevolking. Samen met Jobstop kunt u met uw gezin de beste reis en het meest passende project uitzoeken.

De kosten liggen op ongeveer 1800 euro voor twee weken voor vier personen. Bij die prijs zijn onder andere het verblijf bij een gastgezin, de maaltijden, het transport, de begeleiding ter plaatse en een oriëntatieweek waarbij u kennismaakt met de taal en cultuur inbegrepen, maar niet de vliegtickets.

Inschrijven moet minimaal drie maanden voor het vertrek. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen aan een voorbereidende interactieve training georganiseerd door de Stichting Muses. De eerstvolgende training vindt plaats op 4 april. (MS)

Ga in Sri Lanka meehelpen in een weeshuis of boeddhistische monniken Engelse les geven, zorg voor betere leefomstandigheden in een weeshuis in Thailand of steek een handje toe in een Ghanees ziekenhuis of steun een sportproject. Het gaat telkens om kleinschalige projecten die ook zorgen voor werkgelegenheid onder de plaatselijke bevolking. Samen met Jobstop kunt u met uw gezin de beste reis en het meest passende project uitzoeken. De kosten liggen op ongeveer 1800 euro voor twee weken voor vier personen. Bij die prijs zijn onder andere het verblijf bij een gastgezin, de maaltijden, het transport, de begeleiding ter plaatse en een oriëntatieweek waarbij u kennismaakt met de taal en cultuur inbegrepen, maar niet de vliegtickets. Inschrijven moet minimaal drie maanden voor het vertrek. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen aan een voorbereidende interactieve training georganiseerd door de Stichting Muses. De eerstvolgende training vindt plaats op 4 april. (MS)