Durfals kiezen in Terraltidude de Fantasticâble: van een 300 m hoog platform hangend aan een kabel met ruim 100 km/u naar beneden suizen. Andere bezoekers kunnen terecht op de klimparcours die variëren in moeilijkheidsgraad (vanaf 6 jaar).

Voor gezinnen met kleinere kinderen is het park Ardennes Terre d'Avontures ideaal. Het heeft 7 klimparcours (vanaf 4 jaar). U kunt er ook per Segway over zowel geasfalteerde als ruige paden bollen.

Het park Le Chêne Perché biedt 6 parcours met touwbruggen, touwladders en abseil-banen, bovendien zijn er vier boomhutten waar de bezoekers kunnen overnachten. 's Ochtends wordt het ontbijt met een katrol naar boven getakeld.

Maaike Schwering

Durfals kiezen in Terraltidude de Fantasticâble: van een 300 m hoog platform hangend aan een kabel met ruim 100 km/u naar beneden suizen. Andere bezoekers kunnen terecht op de klimparcours die variëren in moeilijkheidsgraad (vanaf 6 jaar). Voor gezinnen met kleinere kinderen is het park Ardennes Terre d'Avontures ideaal. Het heeft 7 klimparcours (vanaf 4 jaar). U kunt er ook per Segway over zowel geasfalteerde als ruige paden bollen. Het park Le Chêne Perché biedt 6 parcours met touwbruggen, touwladders en abseil-banen, bovendien zijn er vier boomhutten waar de bezoekers kunnen overnachten. 's Ochtends wordt het ontbijt met een katrol naar boven getakeld. Maaike Schwering