Pleziertochtjes in een Russische pantserwagen, een legerterreinwagen of quad, deelnemen aan een virtuele berenjacht, met pijl en boog schieten of de klimtoren High Experience bedwingen?

Het is allemaal mogelijk in het recreatiepark Fürsten Forest in Fürstenau in de buurt van Osnabrück. Op het terrein zijn verscheidene in moeilijkheidsgraad variërende parcours uitgezet, compleet met bruggen en andere hindernissen waar de voertuigen zich een weg door moeten banen.

Maar het park is nog niet af. Drie Nederlandse investeerders willen het voormalige militair oefenterrein omvormen tot het grootste outdoorpark in Europa. De komende jaren wordt er nog een golfbaan met 27 holes aangelegd, er komen hotels, jeugdherbergen, vakantiehuisjes, cafés, restaurants en nog meer outdooractiviteiten. (MS)

Pleziertochtjes in een Russische pantserwagen, een legerterreinwagen of quad, deelnemen aan een virtuele berenjacht, met pijl en boog schieten of de klimtoren High Experience bedwingen? Het is allemaal mogelijk in het recreatiepark Fürsten Forest in Fürstenau in de buurt van Osnabrück. Op het terrein zijn verscheidene in moeilijkheidsgraad variërende parcours uitgezet, compleet met bruggen en andere hindernissen waar de voertuigen zich een weg door moeten banen. Maar het park is nog niet af. Drie Nederlandse investeerders willen het voormalige militair oefenterrein omvormen tot het grootste outdoorpark in Europa. De komende jaren wordt er nog een golfbaan met 27 holes aangelegd, er komen hotels, jeugdherbergen, vakantiehuisjes, cafés, restaurants en nog meer outdooractiviteiten. (MS)