Er bestaan kennismakingen van 4 dagen, langere cursussen van 4 weken en cursussen van één jaar (voor wie zelf ranger willen worden).

Tijdens de 4 weken leert u bijvoorbeeld hoe u de big five op het spoor komt, hoe u een slangenbeet behandelt, hoe rangers moeten omgaan met gewonde dieren en in hoeverre rangers moeten/mogen ingrijpen in de natuur.

De groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers. U overnacht in eenvoudige tentenkampen of gewoon in de buitenlucht. Uitslapen is er trouwens niet bij, vóór zonsopgang wordt u gewekt.

Aan het eind van de cursus legt u een test af. Slaagt u, dan krijgt u een diploma, erkend door de Field Guides Association of South Africa en de South African Wildlife Society.(MS)

Informatie

Ecotraining

Antares

Moholoholo

Er bestaan kennismakingen van 4 dagen, langere cursussen van 4 weken en cursussen van één jaar (voor wie zelf ranger willen worden). Tijdens de 4 weken leert u bijvoorbeeld hoe u de big five op het spoor komt, hoe u een slangenbeet behandelt, hoe rangers moeten omgaan met gewonde dieren en in hoeverre rangers moeten/mogen ingrijpen in de natuur. De groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers. U overnacht in eenvoudige tentenkampen of gewoon in de buitenlucht. Uitslapen is er trouwens niet bij, vóór zonsopgang wordt u gewekt. Aan het eind van de cursus legt u een test af. Slaagt u, dan krijgt u een diploma, erkend door de Field Guides Association of South Africa en de South African Wildlife Society.(MS)InformatieEcotrainingAntaresMoholoholo