Met 65.000 km aan wandelroutes, 12.000 km aan fietsroutes en talloze klimparcoursen is Zwitserland het land bij uitstek waar je alle drie deze sporten kan beoefenen en dat land staat dan ook centraal op deze editie van de Fiets- en Wandelbeurs.

Verder kan je er terecht voor de juiste schoenen, klimuitrusting, mountain- en e-bikes die je ter plaatse mag uitproberen en voor informatie over begeleide reizen en leuke adresjes om te overnachten. Tijdens lezingen en workshops geven ervaren actieve reizigers nuttige tips.

Met 65.000 km aan wandelroutes, 12.000 km aan fietsroutes en talloze klimparcoursen is Zwitserland het land bij uitstek waar je alle drie deze sporten kan beoefenen en dat land staat dan ook centraal op deze editie van de Fiets- en Wandelbeurs. Verder kan je er terecht voor de juiste schoenen, klimuitrusting, mountain- en e-bikes die je ter plaatse mag uitproberen en voor informatie over begeleide reizen en leuke adresjes om te overnachten. Tijdens lezingen en workshops geven ervaren actieve reizigers nuttige tips.