Belgian Biking organiseert tot 31 oktober fietsreizen in Normandië. Een trip in het zuiden van de streek loodst u langs sfeervolle en rustgevende landschappen. Heuvels, rivieren en valleien vormen voor een week het toneel van deze reis.

De sportieve honger wordt gestild, maar ook voor cultuurliefhebbers valt er heel wat mee te pikken. Een bezoek aan het kasteel van Ducey en het pittoreske dorpje Mortain zijn maar enkele voorbeelden.

De eindbestemming is de legendarische Mont Saint-Michel. Het kleine rotsachtige schiereiland maakt deel uit van het werelderfgoed van Unesco.

Annelien Boens

Belgian Biking organiseert tot 31 oktober fietsreizen in Normandië. Een trip in het zuiden van de streek loodst u langs sfeervolle en rustgevende landschappen. Heuvels, rivieren en valleien vormen voor een week het toneel van deze reis. De sportieve honger wordt gestild, maar ook voor cultuurliefhebbers valt er heel wat mee te pikken. Een bezoek aan het kasteel van Ducey en het pittoreske dorpje Mortain zijn maar enkele voorbeelden. De eindbestemming is de legendarische Mont Saint-Michel. Het kleine rotsachtige schiereiland maakt deel uit van het werelderfgoed van Unesco. Annelien Boens