Download gratis reisgidsen over de Verenigde Staten.

Amerikanen hebben ondertussen ook zelf ontdekt dat fietsen gezond en leuk is. Recent is er flink geïnvesteerd in fietspaden en andere fietsprojecten.

Een fietsreis kunt u boeken via de Nederlandstalige website USA Fietstours, waarop het aanbod van gerenommeerde Amerikaanse fietstoerbedrijven staat verzameld. Korte of lange routes, met begeleiding of individueel, routes in steden als New York of tochten door de Rocky Mountains: alle denkbare fietsvakanties zijn mogelijk.

Wanneer u bij USA Fietstours boekt, verloopt de correspondentie volledig in het Nederlands en betaalt u gewoon in euro's. Bovendien bestaat bij iedere fietsroute de mogelijkheid om die op te nemen in een groter reispakket met bijvoorbeeld de vlucht, binnenlands vervoer, de huur van een auto en overnachtingen. (MS)

Download gratis reisgidsen over de Verenigde Staten. Amerikanen hebben ondertussen ook zelf ontdekt dat fietsen gezond en leuk is. Recent is er flink geïnvesteerd in fietspaden en andere fietsprojecten. Een fietsreis kunt u boeken via de Nederlandstalige website USA Fietstours, waarop het aanbod van gerenommeerde Amerikaanse fietstoerbedrijven staat verzameld. Korte of lange routes, met begeleiding of individueel, routes in steden als New York of tochten door de Rocky Mountains: alle denkbare fietsvakanties zijn mogelijk. Wanneer u bij USA Fietstours boekt, verloopt de correspondentie volledig in het Nederlands en betaalt u gewoon in euro's. Bovendien bestaat bij iedere fietsroute de mogelijkheid om die op te nemen in een groter reispakket met bijvoorbeeld de vlucht, binnenlands vervoer, de huur van een auto en overnachtingen. (MS)