Op de Fiets- en Wandelbeurs staan zowel professionals als ervaren wandelaars en fietsers paraat om hun kennis en ervaringen te delen.

Om het nog interessanter te maken staan er allerlei activiteiten, wedstrijden, praktische workshops en exposities gepland. Blikvangers zijn drie grote fietstrajecten: één voor toer-fietsen, elektrische fietsen en tandems, één voor avon-tuurlijke mountainbikers, en één voor kinderen.

Speciale aandacht gaat naar Spanje. De pelgrimsroutes, vías verdes, en caminos naturales maken dat land tot een geliefde bestemming van wandelaars en fietsers.

De wandel- en fietsbeurs vindt plaats op 27 en 28 februari in Antwerp Expo. (MS)

Op de Fiets- en Wandelbeurs staan zowel professionals als ervaren wandelaars en fietsers paraat om hun kennis en ervaringen te delen.Om het nog interessanter te maken staan er allerlei activiteiten, wedstrijden, praktische workshops en exposities gepland. Blikvangers zijn drie grote fietstrajecten: één voor toer-fietsen, elektrische fietsen en tandems, één voor avon-tuurlijke mountainbikers, en één voor kinderen. Speciale aandacht gaat naar Spanje. De pelgrimsroutes, vías verdes, en caminos naturales maken dat land tot een geliefde bestemming van wandelaars en fietsers. De wandel- en fietsbeurs vindt plaats op 27 en 28 februari in Antwerp Expo. (MS)